Over GBC

Globalbalance > Over GBC

Over Global Balance

Wij zijn ruim 17 jaar actief in de  (schade)verzekeringsbranche en gespecialiseerd in het opzetten en coördineren van  internationale verzekeringsprogramma’s, wereldwijd.

Door de diepe kennis van de internationale verzekeringsmarkt en het feit dat er een grote uitdaging ligt om Multinationals maar ook tussenpersonen kenbaar te maken met de risico’s die er op dit speelveld op de loer liggen is GBC in gegaan in deze specifieke en specialistische kant van internationale verzekeringsprogramma’s. GBC is in te zetten voor alle internationale vraagstukken op het vlak van verzekeringen.

Onze missie en visie

 

De missie van Global Balancce Consultancy is om DE problemshooter te zijn  voor de hele internationale verzekeringsmarkt (klant/verzekeraar/makelaar). Duidelijke oplossingen en hoogwaardige service- en dienstverlening staan bij Global Balance hoog in het vaandel.

De visie is dat door gegronde kennis en het overzicht in het speelveld van internationale verzekeringen dat Global Balance hier voor iedere partij het aanspreekpunt is voor internationale oplossingen. Global Balance is en zal binnen dit spectrum een begrip zijn!

Global Balance, Balance your world!

CONTACT